Bloc

dissabte, 16 juliol 2016

#SantiVilaCN

Catalunya viu un moment fundacional. El Partit Demòcrata Català n’és l’exemple més viu i ambiciós. És per això que em presento a la presidència del Consell Nacional i us demano la vostra confiança.

He militat durant més de quinze anys a Convergència Democràtica de Catalunya, he experimentat la intensitat del món municipal fent d’alcalde de Figueres, i en els últims quatre anys com a conseller he trepitjat tot el territori català ajudant i fent costat a iniciatives i persones que treballen per construir un país millor. Des de l’entusiasme. Amb serenitat.

Vull continuar compromès al màxim amb un partit nou que recull la millor tradició de centrisme, progrés i cohesió social que han caracteritzat l’espai polític majoritari durant dècades a casa nostra. En el Partit Demòcrata Català conflueixen l’aspiració d’un estat propi independent i alhora una base ideològica capaç de resistir l’oportunisme populista dels moments turbulents que ens han tocat viure. No volem emmirallar-nos en cap altre. Volem tornar a ser el mirall del país.

No crec en les famílies polítiques, ni en la disputa interna. Estic convençut que el diàleg, el debat i el respecte a la diferència ajuden a sumar, no a competir. Sóc persona d’acció però alhora de consensos. Us demano que em doneu suport a la presidència del Consell Nacional, l’òrgan del debat de les idees que ha d’acompanyar la tasca directiva que confio que lideraran amb encert i energies renovades la Marta Pascal i en David Bonvehí, als quals he donat suport des del primer moment.

Tenim un futur il·lusionant i esperançador. Tenim la oportunitat d’impulsar, des de l’experiència i la frescor renovadora, un partit modern i de futur. De construir-lo des d’un present ideològicament sòlid. Amb ambició. Amb fonaments.

Em poso al vostre servei. Crec en nosaltres.