Bloc

diumenge, 25 febrer 2007

Quim Ferrer, candidat a regidor d’esports

Fa molts mesos que molta gent em reclama un pla de xoc per reorientar amb decisió la falta de polítiques esportives a la ciutat.  M’expliquen els greus dèficits d’equipaments i denuncien la falta notòria de polítiques esportives pensades per a la promoció de l’esport com a pràctica de salut i lleure, a l’abast de tothom. Parlant amb molts esportistes de la ciutat, també m’ha dolgut escoltar que en la majoria dels casos, tot el que havien aconseguit ho havien fet sols, sense cap tipus d’ajut municipal. És així que m’he decidit a donar a conèixer el primer nom del meu nou equip per al proper mandat municipal, a partir del candidat a regidor d’esports. Es tracta d’en Quim Ferrer, exjugador de la Unió, esportista valorat i estimat a la ciutat com a jugador i com a persona. Vull que aquest gest serveixi com a símbol de la importància que donaré a la regidoria d’esports, si la ciutat està pel canvi, i em fa el proper alcalde.